Benvolguts pares/mares/tutors.

 

Us informem que degut a la situació actual de límit d’aforament i, seguint la Normativa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i el Procicat, hem de canviar el model de control d’accés a les nostres instal.lacions.

 

Hem de portar un Registre com l’actual però necessitem la vostra ajuda per tal de poder garantir la traçabilitat d’entrada al Pavelló.

Per tant, us demanem la vostra ajuda per tal d’adaptar-nos al que se’ns demana.

 

Tornarem a fer el Registre de públic per Internet a l’enllaç que ja estava operatiu. En cas d’haver-hi dos partits a la vegada, l’entrenador/a del vostre fill/a us passarà l’enllaç a on us heu d’apuntar. En cas d’haver-hi un sol partit, us heu d’apuntar a l’enllaç penjat al nostre Instagram tot i que també l’entrador/a us el passarà.

 

Com ja havíem fet, necessitem a cada partit a casa dos pares/mares/tutors per fer l’entrada del públic al Pavelló. Aquesta vegada, per tal que no sempre siguin els mateixos, ho farem per ordre de samarreta dels vostres fills/es. El/La vostra entrenador/a us dirà qui són les dues persones que ens ajudaran a fer el control d’accés. En cas que algú no pugui, haurà de buscar-se un substitut/a.

 

També us volem demanar un voluntari/a per fer de delegat de camp durant tota la temporada als partits que jugueu a casa com a locals. És a dir, un pare/mare que haurà d’estar a la pista (entre la banqueta i la taula). La seva funció és ser el responsable d’aquell partit. Les funcions acostumen a ser passar la mopa quan l’àrbitre ho demana, anar a buscar gel si algú es fa mal…

 

Si hi ha algun pare/mare/tutor voluntari/a per fer de delegat/da de camp, demanem que ho comuniqueu a l’entrenador/a del vostre fill/a.

 

Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Jorgina (619 712 612).

 

Agraïm la vostra col.laboració per endavant i esperem que aquesta situació canviï el més aviat possible.

 

Moltes gràcies.

 

Atentament

 

La Junta Directiva