El Club Bàsquet Farners vol donar una formació integral a totes les jugadores i jugadors del Club. Aquesta formació inclou l’adquisició de valors molt arrelats a la pràctica esportiva i al mateix temps, l’aprenentatge de fonaments tècnics i tàctics de bàsquet. Aquesta formació, sempre es farà formant part d’un col·lectiu, l’equip. Però cada equip és només una part del Club, i que tots els equips treballen en la mateixa direcció per aconseguir el millor pel Club.

L’objectiu final, serà formar aquestes jugadores i jugadors perquè puguin assolir el nivell suficient per arribar al primer equip; sènior femení i masculí. Per tal efecte, donem molta importància als equips de formació, dotant-los dels millors entrenadors i entrenadores possibles i adaptant els equips i les competicions, al nivell més adequat. Només cuidant el planter, podem aconseguir fruits en un futur.

El nostre Club està capacitat per oferir la millor formació en totes les categories, des de l’escola de bàsquet a sènior, podent oferir un gran nivell de competició a jugadores i jugadors que ens donen la seva confiança apostant pel nostre projecte. Cada un dels nostres equips, no només representa al Club, també representa arreu del Territori Català la nostra ciutat, Santa Coloma de Farners, capital de La Selva.

Al C.B. Farners potenciem el sentiment de pertinença al Club, amb activitats paral·leles al purament esportiu amb jugadores, jugadors, entrenadors, entrenadores, mares, pares… El Club està format per una gran massa social que en els últims anys està sempre al voltant de les 300 persones, tenint en compte jugadores, entrenadors i Junta Directiva. Aquesta massa social es veu incrementada amb la participació de mares, pares, aficionats, col·laboradors…